Segons estableix la legislació espanyola, la política de devolucions i reclamacions de productes de compra on-line, ha d'oferir les mateixes garanties i drets al comprador que aquells comprats off-line. 
Les causes per les quals pot ser retornat un article són limitades. En qualsevol cas, tots els productes comercialitzats des d'aquesta botiga han estat convenientment inspeccionats i revisats abans de l'enviament, pel que li recomanem que abans d'acceptar qualsevol paquet s'asseguri de que l'embalatge es troba en bon estat. En cas de no ser així, NO ACCEPTI LA COMANDA, i posi's en contacte immediatament amb botigaelscatarres@gmail.com per notificar la incidència i trobar una solució el més àgil i adequada possible. Signant el comprovant de recepció accepta implícitament que el paquet està en perfectes condicions, pel que si ha sofert danys, l'empresa de transports no es farà càrrec de posteriors reclamacions, i EL FUM DELS DÉUS SCP no tindrà cap obligació d'acceptar la devolució d'articles amb desperfectes. En aquest cas envii un correu amb la incidència a botigaelscatarres@gmail.com.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el seu producte adquirit a través d'Internet, disposa d'un termini de 7 dies, a comptar des de la data de lliurament per retornar-lo. Abans de fer aquesta devolució el client ha de posar-se en contacte a través de correu electrònic, botigaelscatarres@gmail.com. En aquest cas se li demanarà que envii el per correu certificat el producte i se li enviarà un CUPÓ de descompte del valor del producte adquirit. En el cas que desitgi que se li abonin els diners se li descomptaran 4 € del cost del producte adquirit, per la gestió.

Qualsevol devolució sense comunicació prèvia serà rebutjada. Perquè sigui possible l'admissió d'una devolució, tant el producte com el seu embalatge haurien d'estar en perfectes condicions, sense ratllades ni embalatge trencat o deteriorat, i incloent tota la documentació que acompanya el producte així com els seus accessoris. El client haurà de preparar un empaquetat correcte que asseguri el seu transport sense danys. Un cop rebut i comprovat que el producte està en el mateix estat en que es va enviar, es procedirà al reintegrament del seu import mitjançant transferència bancària.